1. Nijssen Recycling Oud papier plastic containerverhuur. Bespaar op uw afvalkosten. Diverse afvalcontainers te huur. Nijssen Recycling wint SHARE. Laat uw restmateriaal ophalen. Ruime keus aan afvalcontainers. Wat wilt u laten vernietigen? Het is een enorme stimulans. Wat wilt u door ons laten ophalen? Welke afvalstromen wilt u laten inzamelen voor recycling? Ruime keus aan afvalcontainers.
  2. Welkom op onze website Metaal Recycling Federatie. MRF leden staan voor kwaliteit. Vind hier alles over onze leden. Volg ons laatste nieuws. Metaalrecycling Branche van en voor de toekomst. D e Metaal Recycling Federatie MRF stelt zich de bevordering ten doel van de milieuvriendelijke en economisch verantwoorde recycling van alle gebruikte metalen in Nederland. Daarnaast zet de MRF zich in voor de belangen van de sector in het algemeen en voor de leden van de vereniging in het bijzonder. De MRF vertegenwoordigt 155 ondernemingen die actief zijn op de drie terreinen van de metaalherwinning ferro schroot non-ferro metalen en shredders. De federatie vertegenwoordigt daarmee 85% van het totale verhandelde volume van de gehele branche. Lees meer over de Metaalrecyclingbranche en de MRF.
  3. Apple Computer Reuse and Recycling Apple Store Nederland. Reuse and Recycle.
  4. GM Recycling. GM Recycling is Benelux dealer voor ROCKSTER mobiele brekers. Het gamma bestaat uit 5 brekers van 19 tot 39 ton die tevens kunnen uitgerust worden met een nazeef. GM Recycling is Benelux dealer van MAXIMUS vlakdekzeven en scalpeerzeven. Het gamma bestaat uit 6 zeven 1 3-deks zeef en 5 2-deks zeven. GM Recycling is Benelux dealer van TANA Shredders. Het gamma bestaan uit diesel of elektrisch aangedreven shredders op banden rupsen of statisch. GM Recycling is benelux dealer van TANA chippers. Dit is de meest intelligente mobile drum chipper op de markt.
  5. Xerox Recycling for Xerox Toner and Cartridge Supplies. Bedankt voor uw interesse in de recycling van uw gebruikte Xerox verbruiksartikelen. Deelname aan dit recyclingprogramma is eenvoudig klik op de koppeling hieronder en volg de instructies. Alleen originele Xerox verbruiksartikelen komen in aanmerking voor dit recyclingprogramma. Xerox Corporation behoudt zich het recht voor om materiaal dat niet in aanmerking komt voor het programma op kosten van de afzender naar de afzender te retourneren. Verbruiksartikelen-recycling is beschikbaar voor kantoorapparatuur printers multifunctionele apparaten persoonlijke kopieerapparaten faxapparaten. Sinds 2005 biedt Xerox de mogelijkheid om bij uw bedrijf/organisatie een ecobox te laten plaatsen.
  6. Van Houtum Recycling Arnhem Gelderland. Het oudste en bekendste adres van Arnhem en omstreken voor inzameling van oude metalen en oud papier. Wij recycelen al sings 1870 voor ons milieu en de huidige 4e generatie van de familie van Houtum zet deze activiteiten voort met behulp van moderne milieu vriendelijke methoden. Bij ons kunt u terecht voor uw metaal/papier afval en/of residu.
  7. Knol Papier Recycling. Tevens beschikken wij over het certificaat volgens de Erkenningsregeling. Oud Papier en Karton OPK. Verder zijn wij aangesloten bij de branche. vereniging Federatie Nederlandse Oudpapier Industrie FNOI en is de. stichting Papier Recycling Nederland PRN om u zo deskundig mogelijk.
  8. Recycleren afvalverwerking Gagelmans Recycling. Inzamelpunt voor AEEA afgedankte elektrische en elektronische apparaten. Met eindejaar is onze werf gesloten. van zaterdag 21 december t/m woensdag 1 januari. Fijne en gezellige feestdagen! partner in verwerking van oude metalen en recyclage van afgedankte autowrakken! Ik ben niet btw-plichtig particulieren verenigingen. ik ben btw-plichtig ondernemingen en professionals. Om de huidige prijzen te weten kan je hier inloggen. Heb je nog geen account contacteer ons dan! 03 312 55 48.
  9. Verwerking en recycling van matrassen. gaat door waar anderen stoppen. Medio 2012 is Matrassen Recycling Nederland B.V. begonnen met het inzamelen van oude en gebruikte matrassen. In Duitsland is hiermee ervaring opgedaan. Matrassen Recycling Nederland B.V. voert haar werkzaamheden uit op een bedrijfslocatie te Woerden. Hier worden de te recyclen matrassen geleverd en vervolgens verwerkt ontkernd waarna de diverse materialen hun weg weer terug vinden als halffabricaten. Het is onze overtuiging dat recycling een zeer belangrijke methode is om bruikbare grondstoffen te behouden en terug te brengen in productieprocessen.
  10. Recyclage containers en sorteercentrum STAR Stallaert Recycling Vilvoorde. Partner gezocht voor het verzamelen ophalen en recycleren van afval? Neem contact op met STAR in Vilvoorde.