1. Recycling Startpagina Alles wat je wilt weten over Recycling. Nieuwegein verzamelt het plastic verpakkingsafval gescheiden in. Over de recycling pagina. Bij recycling gaat het om het terugwinnen en opnieuw voor gebruik geschikt maken van grondstoffen uit afval. Hier een overzicht van relevante links naar homepages over Recycling en Afval. Ook actueel nieuws en vraag en aanbod van recyclingproducten. Contact met de beheerder. Zelf een Startpagina dochter beheren. Meer Algemeen Startpagina.nl meer dan één miljoen bezoekers per dag Contact met de beheerder.
  2. BRBS Recycling Branchevereniging Breken en Sorteren. Woensdagochtend 18 september 2013 organiseren BRBS Recycling en Federatie Hergebruik Grondstoffen in samenwerking met Recycling Magazine Ben. Branche vereniging Breken en Sorteren. BRBS Recycling Branche-vereniging Breken en Sorteren is een vereniging van recyclingbedrijven. De vereniging bestaat uit puinbrekers en sorteerbedrijven die samen meer dan 70% van het Nederlandse bouw renovatie en sloopafval en droog bedrijfsafval opwerken tot waardevolle grondstoffen. Meer over BRBS Recycling. Van Heemstraweg West 2b 5301 PA Zaltbommel Tel. 0418 684878 Fax 0418 515453 info@brbs.nl.
  3. Holland Recycling Afvalverwerking van bedrijfsafval van afvalcontainer tot archiefvernietiging. Rolcontainer perscontainer of semi Ondergrondse container! Holland Recycling. Schroot metalen en elektronicarecycling.
  4. Canon Nederland Recycling. Hier vindt u meer informatie over hoe u uw toner en inkjetcartridges van Canon gratis kunt recyclen.
  5. Recycling. Centraal staat steeds weer de vraag hoe gaan we om met onze reststoffen? Collin hanteert hierin een hiërarchie. Allerbelangrijkste stap is het voorkomen van reststoffen. Is voorkomen niet mogelijk dan streven we naar hergebruik van de reststoffen. Een volgende stap is het werkstoffelijk recyclen. Pas als dit niet mogelijk is schakelen we over op thermisch recyclen met energieterugwinning. Het zoeken van een nuttige toepassing is een laatste stap voordat we overgaan tot een tijdelijke opslag.
  6. Van Houtum Recycling Arnhem Gelderland. Het oudste en bekendste adres van Arnhem en omstreken voor inzameling van oude metalen en oud papier. Wij recycelen al sings 1870 voor ons milieu en de huidige 4e generatie van de familie van Houtum zet deze activiteiten voort met behulp van moderne milieu vriendelijke methoden. Bij ons kunt u terecht voor uw metaal/papier afval en/of residu.
  7. Korlaar Recycling bv Home. Tel 31 035 6013397. Welkom bij Korlaar Recycling te Soest. Sinds de oprichting van Korlaar Recycling in 1957 is de markt van de oud ijzerhandelaar gegroeid naar een markt waar men spreekt over duurzame secundaire grondstoffen met een positieve restwaarde. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om containers op te halen om te ruilen of te legen. Als groothandel in ferro ijzer staal e.d. en non-ferro aluminium koper lood zink RVS offsetplaten e.d. zamelen wij metalen in die vrijkomen tijdens productieprocessen in de industrie.
  8. Recycleren afvalverwerking Gagelmans Recycling. Inzamelpunt voor AEEA afgedankte elektrische en elektronische apparaten. Met eindejaar is onze werf gesloten. van zaterdag 21 december t/m woensdag 1 januari. Fijne en gezellige feestdagen! partner in verwerking van oude metalen en recyclage van afgedankte autowrakken! Ik ben niet btw-plichtig particulieren verenigingen. ik ben btw-plichtig ondernemingen en professionals. Om de huidige prijzen te weten kan je hier inloggen. Heb je nog geen account contacteer ons dan! 03 312 55 48.
  9. Verwerking en recycling van matrassen. gaat door waar anderen stoppen. Medio 2012 is Matrassen Recycling Nederland B.V. begonnen met het inzamelen van oude en gebruikte matrassen. In Duitsland is hiermee ervaring opgedaan. Matrassen Recycling Nederland B.V. voert haar werkzaamheden uit op een bedrijfslocatie te Woerden. Hier worden de te recyclen matrassen geleverd en vervolgens verwerkt ontkernd waarna de diverse materialen hun weg weer terug vinden als halffabricaten. Het is onze overtuiging dat recycling een zeer belangrijke methode is om bruikbare grondstoffen te behouden en terug te brengen in productieprocessen.
  10. Recyclage containers en sorteercentrum STAR Stallaert Recycling Vilvoorde. Partner gezocht voor het verzamelen ophalen en recycleren van afval? Neem contact op met STAR in Vilvoorde.